Advertisement

Advertisement

De nr 1 Hoogfrequente Energie Healing; Matrix Energetics®

In 2008 en 2009 maakte ik kennis met wat werd genoemd door de grondlegger Eric Pearl een hoogfrequente energie healing; genaamd Reconnective Healing. In 2012 zou ik kennis maken met een nieuwe vorm van hoogfrequente energie genaamd Matrix Energetics®, hoe mooi dat flowde vertel ik hier.

Nadat ik in 2008 en 2009 de seminars van Eric Pearl had kunnen volgen en met deze methode indrukwekkende ervaringen heb ervaren bij mezelf en de mensen en dieren die ik hiermee heb behandeld liet ik het toch weer verwateren.

Nieuwe vorm van hoogfrequente energie healing

Tot ik ergens in de eerste week van Juni 2012 onder de douche stond, toen ik plots constateerde dat ik mijn armen uitstrekte, en zei: “Ik stel mijzelf open voor nieuwe vormen van hoogfrequente energie healing” waarna vervolgens ik weer gewoon verder was gegaan met douchen.

Vrij sterke ingeving

Dan de volgende dag, of een paar dagen later stond ik in de binnenstad van Den Bosch bij de HEMA toen ik plotseling een heel sterk en helder beeld voor ogen kreeg. Ik zag heel sterk voor mij de boekwinkel Palaya die destijds in de st Jorisstraat zat en waar ik al lang niet meer was geweest.

Boekwinkel Palaya in ‘s-Hertogenbosch

Ik besloot daarop meteen door te fietsen naar boekwinkel Palaya. Ik zette mijn fiets op slot en liep de winkel binnen. Normaliter dat ik er kwam liep ik meestal links langs de boeken of rechts langs de cadeautjes. Maar nu liep ik na binnenkomst rechtdoor tot ik niet meer verder kon omdat daar een tafel stond met daarop 10 door hen zelf gekozen boeken.

Toen ik dat constateerde, dat ik niet meer verder kon. Besloot ik dat ik ‘om de volgende stap’ te kunnen zetten wat informatie nodig had. En daartoe een van de boeken van de tafel te gaan benutten als boekenorakel. Daarop keek ik vluchtig naar de boeken en pakte er onwillekeurig een uit die ergens mijn aandacht had getrokken.

Matrix Energetics®, een nieuwe vorm van hoogfrequente energie healing

Dat boek sloeg ik blind op goed geluk ergens open – mijn oog viel wonderlijk genoeg op een tekst halverwege de rechterpagina. Er stond letterlijk: “Nieuwe vorm van hoogfrequente energie healing: Matrix Energetics.”
Wow, dat was best een indrukwekkende synchroniciteit!

Hierop besloot ik na korte overweging het boek te kopen. Boek dus gekocht en mee naar huis genomen. Thuis begon ik het te lezen en al snel kwam ik tot de conclusie dat de schrijver Richard Bartlett waarschijnlijk echt iets ontdekt had, want schrijven dat ging hem niet al te best af. Omdat ik nog niet eerder van zijn naam gehoord had besloot ik zijn naam door Google te doen.

Hoogfrequente energie healing

Richard Bartlett en Melissa Joy in Nederland

Tot mijn verbazing bracht Google zijn naam op in de Nederlandse top 3 zoekresultaten, het was een promotie pagina van BlizEvents, wat toevallig destijds allerlei interessante mensen naar Nederland liet komen.

Twee weken later van 21-24 juni 2012 zou Richard Bartlett voor het eerst naar Nederland komen om zijn methoden voor Heling, Magie en Transformatie te komen onderwijzen. En wat ik daar leerde en voor het eerst daar heb zien gebeuren was en is echt MindBlowing en deed me beseffen dat de soort wonderen als die ik zelf als klein kind meemaakte toen ik met mijn arm in een net van de kook gehaalde soeppot terecht was gekomen en mijn opa op afstand de pijn en oorzaak energetisch weg had genomen, vandaag de dag nog net zo actueel is. En dat de mogelijkheid op een wonder ook in onze hectische tijd anno 2020 nog steeds tot de mogelijkheden kan behoren.

Wat kan je ermee?

Deze bewustzijnstechnologie maakt het mogelijk om bijvoorbeeld chronische pijnklachten of somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten, scoliose, whiplash, oude verstuikingen te verlichten of zelfs gewoon te herstellen.

Ook energetische patronen van fysieke en emotionele trauma’s kunnen opnieuw worden geconfigureerd.

Wonderbaarlijke, onmiddellijke, permanente transformaties van extremiteiten en wervelkolomaandoeningen van alle soorten wat mogelijk kan resulteren in een volledig herstel zonder pijn of symptomen.

  • Ervaar spontane onwillekeurige lichamelijke beweging die lijkt te lijken op het oude systeem van yoga.
  • Revitaliseer het lichaam, geest en emoties binnen enkele minuten of zelfs in seconden.
  • Versnel de genezingstijd van elk weefsel: spieren, weefsel, ligament en botten.
Waar kan je een dergelijke ervaring zelf meemaken?

Dat kan hier, bij mij Marco.

Advertisement

Advertisement

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: