Advertisement

Advertisement

Mijn 3e UFO ervaring; een cluster synchroniciteit

Mijn eerste twee UFO ervaringen deden zich voor in 1998, hierover zal ik later vertellen. Deze blog zal ik wijden aan mijn 3e UFO ervaring. Deze kreeg ik in het jaar 2008 in de maand juli.

Het heeft een welhaast onuitwisbare indruk op me gemaakt want het staat me nog bij alsof het bij wijze van spreken gister gebeurde.

UFO ervaring

Ik zat aan mijn laptop op een internet forum te lezen en ik was terechtgekomen in een topic over UFO’s. Omdat de eerdere ervaringen van mezelf ik destijds met niemand kon delen – omdat ik niet werd geloofd heb ik dat losgelaten en me er verder niet meer in verdiept tot ik dus plots op dat forum terecht kwam.

Ik weet niet meer precies letterlijk wat ik las maar de strekking was dat mensen daar schreven dat ze UFO objecten hadden gezien en die telepathisch konden oproepen. Ik weet nog wel precies wat ik dacht toen ik dat allemaal zo las. Ik dacht namelijk zo van: “Nou, als dat zo gemakkelijk gaat dan wil ik dat ook wel..

En vervolgens weet ik ook nog precies, dat ik toen naar links keek. En toen zag ik dat mijn luxaflex dicht zaten. En toen dacht ik bij mezelf van: “Ja, zo zal ik zeker niets zien.” Waarna ik merkte dat ik opstond en naar daar waar het koordje van de Luxaflex hing heen liep. En dat vervolgens ik dit koordje pak en eraan trek zodat de luxaflex omhoog ging.

Eronder door kijken

Dan op een zeker moment was het Luxaflex hoog genoeg omhoog om eronder door te kunnen kijken. En precies op het moment dat dit kon en ik dat deed … stond ik perplex … ik woon op de derde etage en vanaf die hoogte zag ik op ongeveer 30 meter voor me in de lucht – een metaal aandoende bol ter grootte van een voetbal stil in de lucht hangen, dat is me nog eens een synchroniciteit.

Ik stond versteld er naar te kijken – ik wist niet wat ik zag. Ik weet nog wel wat ik dacht, ik dacht: “Ik hallucineer toch zeker niet?” Om vervolgens te constateren dat het object in beweging kwam – het kwam op zijn dooie gemak mijn kant op.

Geen angst, alleen verbazing

Dat was raar om mee te maken – en ik voelde totaal geen angst, alleen opperste verbazing. Ik stond nog steeds met dat koordje in mijn hand er naar te kijken. Ik zag ook dat het ufo object een kaarsrechte koers had – het wieberde niet zoals een ballon doet. Het had geen vleugels ook geen propellers zoals bijvoorbeeld een Drone.

Wel zag ik dat het UFO object ondertussen redelijk dichtbij was gekomen. En dat wanneer ik daar met dat touwtje zou blijven staan ik m dan zo niet meer zou kunnen zien. Dus bedacht ik me dat ik me zou kunnen haasten naar het balkon bij de keuken om het UFO object dan daar nog even te zien.

Daarop liet ik het koordje los en haastte me naar het balkon achter bij de keuken. Daar aangekomen stond ik wederom verbaasd te kijken.

In plaats van dat het object zijn rechte koers bleef doorzetten zoals ik had verwacht, had deze een koerswijziging ingelast. Net dat het object de dakrand voorbij was – maakte het een hoek van 90 graden zodat in plaats van rechtdoor het linksaf was geslagen. Hierdoor kon ik het object langer bestuderen dan wanneer het rechtdoor gegaan was.

Nu dan na deze afslag naar links dreef het object wederom in een kaarsrechte vaste koers op zijn dooie gemak rechtdoor. Ik had er ook echt veel meer het gevoel bij van te drijven dan van door de lucht te vliegen.

  • Het UFO object was zilverkleurig, rond
  • Het object produceerde geen hoorbaar geluid
  • Het object had geen propellers, zoals bv een Drone heeft
  • Het had ook geen vleugels
  • Bleek niet zoals een ballon overgeleverd aan de grillen van de wind
  • Want het UFO object hield een kaarsrechte koers aan
ufo ervaring

Een erop gelijkend UFO object

Ik heb zolang ik kon het tafereel gade geslagen. Nog getwijfeld of ik de camera zou gaan zoeken maar besloot dat ik beter kon blijven kijken.

Ik besloot daarna, toen de UFO volledig aan de horizon was verdwenen om te gaan kijken op YouTube of meer mensen iets dergelijks hadden gezien. Nu vond ik aanvankelijk heel veel UFO filmpjes op YouTube maar eigenlijk geen dezelfde zoals ikzelf gezien had. Ik besloot daarop het gebeuren maar los te laten dan. Maar dat lukte niet, het bleef me bezighouden. Dat is natuurlijk ook niet verwonderlijk na zo’n indrukwekkende UFO ervaring.

Drie weken later zou ik nog eens gaan zien op YouTube. Er zou toch ergens iemand moeten zijn die ook iets dergelijks als ik had gezien. Toen ik voor de tweede keer ging zoeken, kwam ik dan ook tientallen filmpjes tegen van mensen van over de hele wereld, die net als ik iets geks hadden gezien. Tenminste iets wat er in ieder geval heel veel op leek. De meeste van die filmpjes zijn nu niet meer te vinden maar een enkele nog wel. Zie hieronder een aantal filmpjes van mensen die hun UFO ervaring van een soortgelijke UFO hebben vast weten te leggen.

Kijk ook naar deze, die kan helaas niet worden ingesloten daarom alleen deze link: https://youtu.be/cyC78FRjXKQ

Heb jij ook ooit een of meerdere UFO ervaringen gehad? Deel het dan als je wilt met ons hieronder in de reacties!

Related Posts

Advertisement

Advertisement

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: