Advertisement

Advertisement

Wat is MindFeedback Music uit kwamtumprocessen?

Heb jij behoefte aan ontspanning en inspiratie of juist aan focus en concentratie?

MindFeedback muziek is veruit het meest populaire gebruik van RT-ISMF. Veel mensen gebruiken het thuis voor taken of momenten die ontspanning, concentratie of inspiratie vereisen. In de therapeutische praktijk wordt MindFeedback-muziek gebruikt om te reflecteren op kwesties die rationeel denken niet op eigen kracht kan oplossen.

RT-ISMF is de afkorting van Real-time Indeterminate Synthetic Music Feedback. In gewoon Nederlands betekent dit dat iemand luistert naar kunstmatig opgewekte muziek, waarvan de aard niet vooraf te bepalen of te voorspellen is.

MindFeedback-muziek klinkt in het begin misschien een beetje vreemd, maar zodra je erop afgestemd bent, kan de muziek je snel in diepe rust brengen, waardoor je je realiteit van binnenuit kunt verkennen.

RT-ISMF muziek is een geavanceerd kunstwerk. Het basisidee hierachter is dat de luisteraar de muziek kan beïnvloeden door verstrengeling van de kwantummechanische processen waaruit de muziek afkomstig is en de aandacht van de luisteraars op de muziek. Eenvoudig gezegd: het idee is dat de luisteraar de muziek ‘componeert’ door ernaar te luisteren.

Een RT-ISMF-systeem produceert unieke muziek op hetzelfde moment dat men ernaar luistert. De procedure die RT-ISMF-muziek genereert, is gebaseerd op metingen op kwantummechanische, onvoorspelbare processen. Vanwege zijn “onbepaalde” aard kan RT-ISMF-muziek unieke ervaringen oproepen.

Muziek die voor en door jouw zich produceert

Mindfeedback.org garandeert dat je luistert naar echte, realtime geleverde RT-ISMF-muziek. Ook proberen ze je ervaring zo ‘privé’ mogelijk te maken. Hiermee bedoelen ze dat je de enige bent die de muziek hoort; andere luisteraars zijn ‘verbonden’ met een ander systeem. Op deze manier zorgen ze ervoor dat niemand de MF-ervaring van iemand anders beïnvloedt.

Je kunt MindFeedback Music overal en op elk moment van de dag gebruiken. Gewoon registreren en je bent klaar om te gaan. Je kunt MF-muziek zo vaak als je wilt gebruiken zonder kosten. Deze service wordt mogelijk gemaakt door donaties.

RT-ISMF-muziek voor het oplossen van problemen

Veel mensen luisteren naar RT-ISMF-muziek om te mediteren over een onderwerp dat aandacht behoeft. In dergelijke gevallen kunt u naar MF-muziek luisteren met een hoofdtelefoon en gesloten ogen. Concentreer u op uw probleem en ervaar wat RT-ISMF met u doet.

RT-ISMF-muziek kan ook op de achtergrond worden afgespeeld om u te helpen bij taken die concentratie, ontspanning of inspiratie vereisen. Wanneer MF-muziek wordt afgespeeld op luidsprekers, heeft in de meeste gevallen een laag volume de voorkeur

MF wordt ook gebruikt in de therapeutische praktijk. Soms leidt dit zelfs tot buitengewone ervaringen. RT-ISMF kan worden gebruikt door coaches, counselors, alternatieve hulpverleners, psychologen en psychiaters; eigenlijk door allerlei mensen die met mensenwerken. Iedereen heeft problemen die geen gemakkelijke antwoorden vinden. Op dergelijke momenten kan MindFeedback Music nuttig zijn. MindFeedback Music is ontworpen voor situaties waarin rationeel denken alleen niet voldoende is.

Therapeutische RT-ISMF sessie

Een MF sessie vraagt maximaal anderhalf uur. Een sessie begint met een gesprek om de vraag of het probleem waar de cliënt mee zit duidelijk op tafel te krijgen. Daarna volgt het muziek deel, waarin de cliënt luistert naar de RT-ISMF muziek. Ondanks de geavanceerde achterliggende technologie, is de bediening van het ISMF instrument bijzonder eenvoudig. Tijdens het luisteren naar de muziek doet de cliënt ervaringen op, die, zoals gezegd, volstrekt uniek en persoonlijk zijn. Om de uniciteit van de ervaring tijdens het luisteren niet te verstoren, luistert de therapeut niet mee naar de klanken. Ook worden er geen opnames van de muziek gemaakt. Het ‘nu-moment’ van het luisteren wordt zodoende gerespecteerd. Laatste onderdeel van de ISMF sessie is het evaluatiegesprek, waarin de therapeut de cliënt begeleidt in het zich herinneren van de opgedane ervaringen, en behulpzaam isin het doorgronden van de betekenis hiervan.

RT-ISMF is dus geen opname van muziek, maar wordt geproduceerd op het moment dat iemand er naar luistert. Populair gezegd is ISMF muziek ‘toeval-muziek’. ISMF muziek is niet eerder beluisterd, en zal ook nooit hetzelfde zijn. Vandaar dat het unieke, hoogst individuele ervaringen kan opwekken. Soms leidt dit zelfs tot buitengewone ervaringen. RT-ISMF kan worden gebruikt door coaches, counselors, alternatieve hulpverleners, psychologen en psychiaters; eigenlijk door allerlei mensen die met mensenwerken. bron: spiegelbeeld mei 2013.

https://www.iebele.nl/lowlands-2019

RT-ISMF muziek is de officiële naam van Mindfeedback Music. Het wordt ook wel ‘toevalmuziek’ of ‘kwantummuziek’ genoemd. Bij deze muziek komt geen componist of muzikant te pas: het wordt gegenereerd door wiskundige algoritmen en kwantumruis. Dit klinkt ingewikkeld, maar komt hier op neer: een eindeloze reeks nullen en enen die in volstrekt onvoorspelbare volgorde uit een geavanceerd Zwitsers meetapparaatje (een Quantum RNG) komen, bepalen hoe de muziek klinkt. Het bijzondere aan RT-ISMF is dat het wordt gecomponeerd op hetzelfde moment dat je er naar luistert.

Ik bied zelf geen RT-ISMF sessies aan. Maar je kan je hier gratis registreren https://www.mindfeedback.org/auth/register/  en dan in afstemming met de kwantumprocessen gratis je eigen quantum muziek produceren.

Meer over dit boeiende onderwerp kan je hier vinden;

https://www.iebele.nl/mindfeedback-music

Advertisement

Advertisement

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: